Lær at spille klaver

lær klaver online

Lær at spille klaver med KlaverOnline.dk

Læs her hvordan du kan lære at spille klaver på den hurtige, inspirerede og sjove måde.

Vil du gerne i gang med at lære klaver? Er du helt klaver nybegynder – eller har du spillet tidligere og vil i gang igen? Er du ung voksen, voksen eller ældre? Kan du spille lidt klaver – eller har du aldrig rørt et klaver før?

Hvis du kan svare ja til ét eller flere af disse spørgsmål – så kan du lære at spille klaver her på KlaverOnline.dk

Men allerførst – lad os snakke lidt om hvad det vil sige at lære klaver – hvad dine forventninger er – og om det KlaverOnline kan tilbyde passer til dine ønsker.

Hvorfor hedder vi Klaver Online?

Vi hedder Klaver Online fordi vi alene tilbyder online undervisning. Det betyder, at hvis du vil gå til klaver i traditionel forstand – altså modtage privat klaverundervisning – så kan vi ikke hjælpe dig.

Det vi tilbyder er en komplet klaver platform med en bred vifte af let-fordøjelige online klaver lektioner. Disse lektioner kan bringe dig fra at være totalt uvidende om hvordan man spiller klaver – frem til at du kan spille enhver pop- eller rocksang du ønsker – på et brugbart niveau.

Rytmisk eller klassisk klaver?

Hvis du drømmer om at lære at spille klassisk musik på klaveret – så kan KlaverOnline IKKE hjælpe dig!

På KlaverOnline er vi 100% fokuserede på at vise dig den hurtige, sjove og groovy vej til at spille pop- og rocksange som DU vælger. Vores motto er: “Musikken før Teknikken”.

Vores pædagogik går ud på hurtigst muligt at lære dig at spille sange som betyder noget for dig. Det gør vi ved at lære dig simple regler om klaverakkorder og forståelse af hvordan du kan få klaveret til at groove ved at lade begge hænder samarbejde om rytmerne.

Du lærer bland andet at konstruere akkorder, lytte aktivt til den sang du vil lære og at lave rytme-mønstre der imiterer den aktuelle sang. Du behøver slet ikke at lære noder eller teori – i første omgang.

Vi ved at det allervigtigste er at du er inspireret – og at du bliver ved med at være inspireret! Ellers mister du interessen – og opgiver at lære og spille klaver.

Vi ved at hvis du kommer i gang med pop- og rocksange du allerede “kan i hovedet” – sange der har betydning for dig – så er du ikke til at stoppe. Så bliver du tørstig efter mere klaver-viden.

Det er sådan vi gør det her på KlaverOnline.dk – du skal i gang med at spille gode sange med det samme – du skal føle at du rykker fremad med det samme – det skal være sjovt, groovy og inspirerende hele tiden.

Når vi har fået dig i det gear – så kan du lære lidt om noder og teori – hen ad vejen.

Det vigtigste er at du med det samme spiller – MUSIK!

Klaverundervisning online – eller en “rigtig levende” klaverlærer?

Lad os slå én ting fast – lige her og nu. Hvis du vil lære at spille klaver er der ingenting der slår en rigtig levende klaver-lærer! Når du går til klaver på traditionel vis kan din lærer hele tiden give dig feedback – og nudge dig i den rigtige retning.

Når det er sagt kan der være nogle udfordringer med traditionel klaverundervisning. Det er ikke sikkert du har det store udvalg af klaverlærere i dit lokalområde. Det kan betyde at du er nødt til at få klaver-undervisning af en lærer som du ikke helt “swinger” med.

Det kan også være at denne lærer ikke underviser i præcis dét du ønsker at lære. For eksempel – hvad nu hvis du gerne vil lære at spille pop og rock klaver – men din lærer primært underviser i klassisk musik. Så risikerer du at betale mange penge for at køre ud ad en vej der ikke inspirerer dig. I værste fald dræber det din interesse for at lære klaver.

Og mens vi snakker penge – det er dyrt at gå til klaver. Det skal være dyrt. De fleste klaverlærere har uddannet sig i årevis for at kunne give dig den bedst mulige undervisning. Men dyrt er det. Måske for dyrt til din pengepung?

En sidste bagside ved traditionel klaverundervisning er, at du mange gange må indrette din tid efter hvornår din lærer har tid. Og ofte går man til klaver én gang om ugen. Det er ikke sikkert din tid er optimal i din hverdag.

Det er med disse ulemper i baghovedet at online klaverundervisning kan være et udmærket alternativ.

Her på KlaverOnline.dk er platformen åben 24 timer i døgnet – 7 dage om ugen – 365 dage om året. Det betyder at du kan “gå til klaver” når det passer dig. Det betyder også at du i perioder virkelig kan give den gas med flere lektioner om ugen – og andre gange tage en slapper. Det er dig der bestemmer skemaet.

Den helt store gevinst ved online klaverundervisning er prisen. Det er billigt. Fordi platformen kan bruges af mange elever på samme tid kan prisen holdes nede – til din fordel.

Vi har en klar anbefaling hvis du er i tvivl om du skal vælge en “levende” lærer – eller en online løsning: Start billigt online – mærk om du bliver inspireret – find ud af om klaver er dit instrument. Når du så har lært at spille en masse gode sange – når du ved en masse om akkorder og rytmer – så kan du gå på udkig efter den perfekte “live” lærer til at hjælpe dig videre.

På den måde kan du komme i gang – og lære en masse grundlæggende klaver-ting – uden at skulle betale en formue. Yes?

Tilmeld dig vores klaver-webinar lige nu!

Hvis du vil vide mere om indholdet på vores klaver-platform, hvordan lektionerne er indrettet og hvordan det hele fungerer – så tilmeld dig vores online klaver webinar HER.

Når du tilmelder dig får du automatisk tilsendt vores gratis PDF eBog “156 Klaver Akkorder”. En nem-at-bruge opslagsbog med de mest almindelige 3- og 4-klange i alle tone-arter.

Vi glæder os til at se dig til webinaret.

Tak for din tid.

Niels, KlaverOnline.dk

156 Klaver Akkorder mockup 3xbog
Tilmeld dig webinaret og modtag gratis eBog