Populære Sange På Klaver

I denne menu kan du finde et udvalg af populære sange på klaver.

Brug undermenuen i top-menuen til at vælge din foretrukne sang.

Her hos KlaverOnline kan du finde et lille udvalg af populære sange, der er nemme at spille på klaveret.

For hver sang finder du en beskrivelse af sangen og måske en video, hvor du kan lytte til sangen. Du finder også teksten til  sangen med akkorderne skrevet ovenover teksten.

Det betyder, at du kan kopiere teksten med akkorder og lave din egen pdf af sangen. Print PDF’en, stil den på dit klaver – og du er klar til at gå i gang med at lære en af de udvalgte sange på klaver.

Husk – her hos KlaverOnline har jeg gjort det til min mission at lære så mange mennesker som muligt at spille pop- og rocksange på klaveret – på den nemme måde.

Så – hvis du vil blive rigtig god til at spille pop og rockklaver – på den sjove og groovy måde – ved at bruge akkorder – SÅ tilmeld dig mit gratis webinar. Her vil du lære mere om, hvordan du kan tilegne dig disse færdigheder og værktøjer på kun 3 uger.

I webinaret vil jeg afsløre, hvordan det er muligt at få stort set enhver pop- og rocksang til at lyde smuk og groovy – blot ved at kende akkorderne.

Jeg vil også lære dig, hvordan du søger online efter den bedste version af din yndlingspop- eller rocksang – så det fremover er dit valg, hvilke sange du vil lære på klaveret.

En af mine vigtigste tilgange til klaverundervisning er – at eleven skal elske det han eller hun spiller. Dette er den bedste måde at sikre løbende engagement og inspiration.

Men for nu – start med at grave dig ned i en af sangene på denne side. Du skal bare klikke på top-menuen og vælge din sang.

God fornøjelse.

Nisser