Lær at spille klaver online

lær at spille klaver online - webinar

Lær at spille klaver online

Flere og flere ting kan klares over internettet. Det er blevet lysende klart efter at verden og Danmark har prøvet at leve med en pandemi.

Derfor er der også sket en opblomstring af klaver undervisning online. 

Det gælder for den normale “en-til-en” klaverundervisning – der pludselig blev tvunget online via forskellige live-platforme. Elev og lærer kunne pludselig ikke længere mødes som de plejede.

Men netop den situation har også givet anledning til nytænkning.

Klaverundervisning online – ikke kun en nødløsning

Klaverundervisning online behøver ikke længere være en nødløsning – men derimod et reelt og pædagogisk forsvarligt tilbud.

Lær at spille klaver online kan i tiltagende grad findes som et tilbud hos mange klaverlærere. Et tilbud hvor elev og lærer mødes “live” på en platform.

Her hos KlaverOnline.dk har denne nytænkning dog udmøntet sig i et færdigpakket klaver kursus. Dette kursus hedder “Klaver på 3 uger”

“Klaver på 3 uger” – et reelt bud på begrebet “Online Klaverundervisning”

Det vil sige, at hvis du leder efter brugbar klaver undervisning online her hos KlaverOnline.dk – ja – så får du tilbudt et gennemarbejdet og køreklart klaverkursus i form af 21 dages video-klaver lektioner.

Her hos KlaverOnline.dk er motto’et: “Musikken før Teknikken”. I traditionel klaverundervisning bruges der meget tid på at lære at læse noder og tekniske øvelser. Problemet er at det tager rigtig lang tid at blive god til noder – især for voksne.

Resultatet er desværre alt for ofte, at du som elev sidder og piller med små lette klassiske stykker der ikke interesserer dig – og derfor mister du lysten til at lære klaver.

Det er klart du mister lysten hvis dit mål er at spille tidssvarende pop- og rocksange. Noget med gang i. Sange der betyder noget for dig. Sange du allerede kan “inde i hovedet”.

DERFOR kan du godt glæde dig!

Vi fokuserer på musik- og spilleglæde

lær at spille klaver online - webinarHos KlaverOnline.dk er vi 100% fokuserede på at lære dig at spille pop- og rocksange på den hurtige og sjove måde. Du har slet ikke brug for noder!

I stedet lærer du nogle helt basale regler og metoder til at spille groovy akkord-klaver. Og du lærer hvor og hvordan man finder de rigtige akkorder til lige netop dine ynglings-sange.

Det betyder at du meget hurtigt (på få uger hvis du virkelig gir’ den gas) lærer at spille sange som DU vælger. De teknikker du lærer kan bruges til stort set alle pop, rock, soul, country m.fl. sange.

Vores mål hos KlaverOnline.dk er at du hurtigst muligt kommer til at spille musik. Musik der betyder noget for dig. Når du så oplever glæden ved at spille dine sang-valg – og at det faktisk ikke var så svært at lære – så bliver du automatisk inspireret til at grave lidt dybere. Måske at lære lidt noder. Måske at lære lidt mere teori. Måske at blive bedre finger-teknisk.

Med andre ord…hos KlaverOnline.dk lærer du hurtigt at spille brugbart pop og rock klaver med akkorder. Du opdager glæden ved at spille sange du kender. Du bliver inspireret til at lære mere….og lige pludselig kan du kalde dig selv – pianist!

Tilmeld dig webinaret “Klaver på 3 uger”

Hvis alt dette lyder som det helt rigtige for dig – hvis du er begynder, øvet, har spillet for mange år siden, ønsker at lære mere om akkord-klaver – SÅ skal du helt sikkert tilmelde dig vores gratis online webinar.

Tilmeld dig her på siden – så sender vi en invitation til din indbakke.

Tilmeld Webinaret “Klaver på 3 uger” – KLIK HER

Tak for din tid – vi glæder os til at fylde din verden med de fede klaver-tips og en målrettet klaverundervisning – online.

Vi ses i webinaret.

Niels