Klaver på 3 uger – Er det for godt til at være sandt?

lær klaver på 3 uger

Klaver på 3 uger – Er det for godt til at være sandt?

Så er jeg her sørme igen – med lidt flere vinkler på det at lære klaver.

I denne artikel nævner jeg flere gange mit gratis online webinar “Klaver på 3 uger”. Hvis du ikke har deltaget endnu – så kan du tilmelde dig på dette link: KLIK HER – Tilmeld Gratis Webinar

Jeg er ikke i tvivl om at mit webinar satte gang i nogle tanker hos dig.

”Det her, det lyder godt. At lære klaver på bare 3 uger. Men det lyder også næsten for godt til at være sandt. Kan den her fyr virkelig lære mig at spille klaver så hurtigt? Er det overhovedet muligt? ”

Mit svar på dette spørgsmål er: både ja og nej.

Du bliver ikke koncertpianist

lær klaver på 3 ugerSom jeg nævner i webinaret – så jeg påstår jeg ikke at jeg kan gøre dig til koncertpianist på bare 3 uger. Det er selvfølgelig umuligt.

Mit klare mål med mit kursus er, at få dig til at spille musik som du er interesseret i – så hurtigt som muligt. At spille de sange, du elsker.

Når du først har oplevet, at det at lære de første par sange faktisk ikke var så svært – og at det lyder godt når du spiller dem – så vil din selvtillid og inspiration stige til nye højder.

Pludselig forstår du, at du rent faktisk kan gøre det her. Du kan lære at spille klaver på en groovy og fri måde.

Et brugbart fundament

Det jeg gerne vil gøre er, at give dig et meget brugbart fundament som du kan bygge videre på. Noget som du kan nyde med det samme – og resten af dit liv.

Noget der kan inspirere dig til at grave dybere ned i den vidunderlige verden af musik – og inspirere dig til at lære mere.

Måske endda kaste dig over noder og musikteori. At dygtiggøre dig fordi du nu faktisk kan spille på dit instrument.

Forstår du – det er min bundsolide tro – at du først skal lære at spille musikken – nyde den – mærke den. Og så – senere – fordi inspirationen vokser af at spille – bliver du nysgerrig.

Bevar din energi og spilleglæde

Som jeg allerede har sagt – at starte på den traditionelle måde – først at slide dig igennem mange års node-læring – kan virkelig tage modet og energien fra mange mennesker. Tro mig – jeg ved det.

Så altså – kan du lære alt hvad der er at vide om at spille klaver på bare 3 uger?

Absolut ikke.

Men – kan du lære nogle grundlæggende færdigheder og værktøjer, der gør det muligt for dig at spille næsten enhver pop eller rock sang efter eget valg – på en smuk og groovy måde?

Absolut ja.

Dette er præcis hvad mit kursus “Klaver på 3 uger” vil gøre for dig. Hvis du er klar til at levere indsatsen – følge lektionerne – og lave dit hjemmearbejde.

Er det nu du rykker på at lære klaver??

Så – vil du lære det klaver – eller hvad? Eller vil du bare fortsætte med at tale om det?

”Klaver om 3 uger” kunne være vendepunktet for dig.

Præcis i dag kunne være det tidspunkt i historien hvor du faktisk gik i gang med at lære nogle klaver-færdigheder. Nogle færdigheder du kan have glæde af resten af livet.

Start med at se webinaret:

KLIK HER – Tilmeld Gratis Online Webinar – En historisk klaver-dag for dig

Tak for din tid – vi snakkes.

Nisser